Održana Skupština FSS, novo rukovodstvo do 15. decembra

BEOGRAD –

Skupština Fudbalskog saveza Srbije (FSS) postigla saglasnost oko usaglašavanja propisa, izbora i rokova, a novo rukovodstvo FSS biće izabrano do 15. decembra 2021. godine, dok će izbori biti raspisani posle usvojenih izmena Statuta FSS, saopšteno je na sajtu Saveza.

U Sportskom centru u Staroj Pazovi danas je održana sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije (FSS), kojom je predsedavao Nenad Bjeković, zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

fudbalski, savez, srbije, fss

Izvor: FSS.rs

Kako je saopštio FSS, sednici Skupštine prisustvovalo je 48 od 67 delegata koji su na početku aplauzom pozdravili posebne goste, počasnog predsednika FSS Tomislava Karadžića i selektora Dragana Stojkovića.

Rad Skupštine pozdravili su i ispratili gosti iz FIFA gospoda Laura Dija i UEFA, Luka Nikola, Jan Hafner i Marios Georgiju.

Delegati FSS usvojili su Izveštaj o radu Izvršnog odbora za 2020. godinu, usvojen je Izveštaj o finansijskom poslovanju FS Srbije za 2020. godinu i Izveštaj revizora.

Kako se dodaje Nadzorni odbor i Finansijska komisija ocenili su da je poslovanje Fudbalskog saveza u periodu od 1. januara 2020. do 31. decembra 2020. godine bilo racionalno, da su sredstva trošena namenski i u skladu sa finansijskim planom.

Oni su pozitivno ocenili opredeljenje Saveza da i u vreme pandemije uzrokovane virusom kovid – 19 ulaže značajna sredstva u stručno – pedagoške aktivnosti, kao i u razvoj amaterskog fudbala.

Posle iscrpne analize generalnog sekretara Jovana Šurbatovića, delegati Skupštine usvojili su Izveštaj o radu, zatim i Finansijski izveštaj u kojem je konstatovano da je FS Srbije u 2020. godini poslovao uspešno.

 

 

IZVOR:RTV

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*