Omladina dva sata sa Lutovcem, o razlozima raspuštanja „napismeno u sredu“

Foto: TANJUG/TARA RADOVANOVIC/bb

Beograd — Predsednik DS Zoran Lutovac razgovarao je u nedelju uveče sa omladinom te stranke koja ga od subote čeka da im se obrati.

Foto: TANJUG/TARA RADOVANOVIC/bb

Demokratska omladina je u prostorijama centrale te stranke čekala da im Lutovac objasni odluku o raspuštanju omladinskog kluba DS i više beogradskih odbora te stranke.

Predsednik omladine DS-a Aleksandar Pavić rekao je za agenciju Beta da je iniciran sastanak na najvišem nivou koji će se održati u sredu, te da će tada omladina DS-a „dobiti napismeno“ sve o razlozima raspuštanja.

On je rekao da je razgovor sa Lutovcem trajao dva sata i da je razgovarano o svim bitnim temama.

„U sredu će biti sastanak na najvišem nivou. Biće Lutovac, predsednik Izvršnog odbora i delegacija omladinaca“, rekao je Pavić.

„Nisam znao“

Predsednik DS Zoran Lutovac došao je u nedelju uveče u centralu te stranke gde ga predstavnici Omladine DS čekaju od subote, javili su beogradski mediji.

Kako navodi izvor Blica sa lica mesta, Lutovac je poručio omladincima da nije ni znao da je Izvršni odbor doneo odluku da raspusti Omladinu stranke i ujedno tražio napismeno zahteve Omladine DS.

Izvršni odbor DS u subotu je raspustio beogradski odbor i opštinske odbore u Beogradu, a potom i Omladinu koja je zbog toga blokirala centralu stranke. Oni su tamo proveli i noć.

IZVOR:B92

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*