Optuženi iz „valjevske grupe“ isekao sebi vrat u sudnici

Foto: Youtube Printscreen

BEOGRAD: U toku suđenja u slučaju poznatom kao „valjevska grupa“ pred Specijalnim sudom u Beogradu optuženi Zoran Jeličić prerezao je sebi vrat pred svima u sudnici.

Foto: Youtube Printscreen

Optuženi Zoran Jeličić naneo je sebi lake povrede na vratu u toku suđenja u Specijalnom sudu metalnim predmetom od jednog centimetra koji nije detektovan na KD vratima, zbog svoje minimalne veličine, rečeno je Tanjugu u tom sudu.

Portparol suda Tatjana Tešić precizirala je za Tanjug da je Jeličić sebi naneo površinsku ranu, dok ga je pravosudna straža sprečila u daljem samopovređivanju.

Odmah je reagovala i hitna pomoć koja se nalazi u zgradi suda, gde mu je ukazana prva nega.

On je bio odvezen u Urgentni centar, ali je odmah pušten kući.

Zoran Jeličić se javio za reč, izašao za sudsku govornicu, i uz reči „Sada ću da se ubijem pred svima“ iz džepa izvadio oštar predmet i prerezao sebi vrat.

„Valjevska grupa“ pohašena je 2009. godine u velikoj akciji policije zbog niza krivičnih dela a prvostepeno suđenje im je i dalje u toku.

Pripadnici ove grupe se terete za teška ubistva, zločinačko udruživanje, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, iznuda i nanošenja lakih i teških telesnih povreda, i iznude novca.

Tada su lišeni slobode Milan Lazarević, Zoran Jeličić, Milan Milijanović, Nebojša Goloskoković, Aleksandar Pavlović, Dejan Velimirović, Mirko Lazarević, Marko Miličković i Aleksandar Bošković.

IZVOR:DNEVNIK

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*