Oteo svoju devojku

BEOGRAD –

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapšen je Beograđanin Č.N. (30) zbog sumnje da je juče popodne u ulici Vojislava Ilića oteo svoju devojku M.A (32) zaključao je u kolima i uputio se ka Kruševcu dok je ona zahtevala da je pusti.

Međutim, u saradnji dežurnog zamenika Prvog OJT-a u Beogradu sa policijskim službenicima PS Zvezdara i policijskim službenicima PU Jagodina, izvršena je opservacija kretanja vozila kojim je upravljao osumnjičeni, nakon čega je on uhapšen u Jagodini, a danas je priveden na saslušanje u beogradsko tužilaštvo.

hapsenje

Izvor: MUP Srbije, ilustracija

On je na saslušanju delimično priznao izvršenje krivičnih dela prinuda i protivpravno lišenje slobode, nakon čega je tužilaštvo zatražilo od suda da mu odredi pritvor, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Pritvor je predložen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će uništiti, sakriti, izmeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove krivičnog dela i da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Č.N. se tereti da je u utorak oko 15:45 časova u ul. Vojislava Ilića, u blizini tržnog centra „Beo šoping centar“, nakon verbalne rasprave sa M.A, upotrebom fizičke snage, devojku nasilno ugurao u svoje vozilo na mesto suvozača, protivno njenoj volji zaključao vrata vozila sprečavajući je da izađe, nakon čega je startovao vozilo i krenuo ka Kruševcu, dok je oštećena svo vreme zahtevala od njega da je pusti da izađe iz vozila.

U daljem toku postupka, tužilaštvo će u svojstvu svedoka ispitati oštećenu M.A. i svedoke koji su očevici krivičnopravnog događaja, eventualno narediti vršenje potrebnih veštačenja i preduzeti druge dokazne radnje za kojima se ukaže potreba.

 

 

 

IZVOR:RTV

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*