Palma: Tražiću veštačenje o zdravstvenom stanju Marinike Tepić

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da će u ponedeljak zatražiti veštačenje o zdravstvenom stanju potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić.

 

Palma: Tražiću veštačenje o zdravstvenom stanju Marinike Tepić

Foto: 021.rs
Naveo je da će tražiti veštačenje o zdravstvenom stanju još jedne žene iz Jagodine, jer su iznele sumnje da je Marković podvodio maloletnice na skupovima koje je organizovao.
On je gostujući na TV Hepi takodđ rekao da će nakon toga tražiti od tužilaštva da se oglasi i kaže kakve dokaze je pronašla u mobilnom telefonu koji policija navodno poseduje.
Tepić je ranije izjavila da policija poseduje telefon Markovićevog saradnika, u kome se navodno nalaze snimci i fotografije nagih maloletnih devojčica.
Direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini Biserka Jakovljević izjavila je nakon toga da je Tepić iskoristila njenu „privatnu situaciju“, kada joj je jedna žena iz opozicione grupe građana pretila da će na društvene mreže postaviti neprikladne fotografije njene maloletne ćerke.
Tražiću da se utvrdi da li su one psihički zdrave, a od tužilaštva da se oglasi kakve su naloge našli u (zaplenjenom) telefonu. Možda su one zdrave, ali ih je nešto udarilo u glavu, videćemo„, kazao je Marković.
Lider Jedinstvene Srbije je ocenio i da je na konferenciji za novinare SSP svedočenje za podvođenje izneo „kriminalac“, koji je na snimku skremlbovan „kako se ne bi pojavio na sudu“, a ne kako bi se zaštitio njegov identitet.
Marković je naveo i da će tražiti da tužilaštvo ispita da li predsednik SSP-a Dragan Đilas „ima neku saradnju“ sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka, jer se navodno služi njihovim jezikom.
On je takođe pozvao osnivača Fondacije „Tijana Jurić“ Igora Jurića da što pre javno kaže ko je političar za koga se sumnja da je pedofil.
IZVOR:BETA

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*