PREDSTAVLJANJEM SELEKCIJA I TURNIROM OBELEŽEN DAN ŽRK „VOJVODINA“

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin pozdravio je prisutne na manifestaciji koju je organizovao Ženski rukometni klub „Vojvodina“ sa ciljem da predstavi svoj rad, rezultate i promoviše sve selekcije Kluba, od najmlađe do seniorske.
– Grad Novi Sad prepoznaje značaj Ženskog rukometnog kluba „Vojvodina“ koji pored toga što ima uspešnu seniorsku ekipu shvata važnost mlađih selekcija i ozbiljno radi sa mladim sportistkinjama. Takav pristup osnov je svakog uspešnog kluba koji želi da napravi svoj igrački kadar i da dugo traje, a ujedno doprinosi promociji pravih vrednosti i pravilnom razvoju dece školskog uzrasta što izuzetno vrednujemo i zbog toga i podržavamo ovaj klub – rekao je Ognjen Cvjetićanin.
Predsednik Upravnog odbora ŽRK „Vojvodina“ Miško Tomić je istakao da je klub koji broji oko 140 članova, jedan od retkih u Srbiji koji radi sa svim selekcijama od najmlađe koja u mini rukometu učestvuje na turnirima, do seniorske koja se takmiči u Superligi Srbije.
Članu Gradskog veća za sport i omladinu Ognjenu Cvjetićaninu uručena je zahvalnica za podršku koju Grad Novi Sad pruža klubu, a tom prilikom uprava kluba nagradila je one članice čiji je prosek u školskoj 2018/2019 godini bio 5.00 kako bi ih motivisala da budu što bolji đaci.
U okviru manifestacije održan je i turnir mlađih kategorija na kojem su učestvovale rukometašice uzrasta od osam do šesnaest godina iz ŽRK „Vojvodina“, ŽRK „Sloven“ iz Rume i RK „Lavovi“ iz Bačke Palanke.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*