Promovisala teorije zavere pa završila u bolnici na kiseoniku

Kristi Svonson (Vikipedija – O.G.)

Glumica Kristi Svonson, poznata po glavnoj ulozi u filmu „Bafi ubica vampira”, koja je promovisala neosnovane teorije zavere o dr Entoniju Faučiju i protestovala protiv protokola javnog zdravlja, smeštena je u bolnicu u Nju Džersiju zbog upale pluća izazvane koronavirusom.

Kristi Svonson, poznata i po tome što je pristalica Donalda Trampa, napisala je  je Tviteru (društvenoj mreži koja sarađuje sa vladom SAD) da su je do bolnice u Nju Džersiju prevezla kola hitne pomoći.

Ona je zamolila je svoje pratioce da se mole za nju jer ima upalu pluća zbog koronavirusa.

„Juče su me kola hitne pomoći odvezla u bolnicu. Još uvek sam ovde. Imam upalu pluća i na kiseoniku sam, zbog kovida. Dobro sam raspoložena i u dobrim rukama“, napisala je Kristi Svonson u ponedeljak.

Glumica je glasno podržavala bivšeg predsednika, ali i kritikovala je dr Entonija Faučija, najvećeg specijalistu za zarazne bolesti u zemlji i naučnika.

Svonsonova nije otkrila da li je vakcinisana, ali je u ponedeljak izjavila da nikada nije tvrdila da je protiv vakcinacije.

Međutim, ona je u drugim izjavama upućivala na to da su vakcine trik za zaradu novca. Takođe je promovisala neosnovane teorije zavere o Faučiju i delila negativan stav o nošenju maski, kako je pisao „Hafington post“.

Iako je dobila mnogo poruka podrške, između ostalog, od kolega glumaca Džona Krajera, Alise Milano i Džoša Gada, drugi su istakli da Svonsonova na svojim društvenim mrežama javno zastupa svoja verovanja protiv vakcinacije i maski.

 

 

IZVOR:POLITIKA

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*