PUTEVI SRBIJE -INFORMACIJE O STANJU NA PUTEVIMA

  • U zoni mosta preko reke Save,od 30.3.2020. do 01.5.2020. g – radovi na izgradnji zelenog pojasa i postavljanju javne rasvete. Saobraćaj iz pravca Ostružnice se preusmerava u levu kolovoznu traku na novi službeni prolaz, neposredno nakon prelaska mosta preko reke Save.
  • Auto – put E-80, u zoni tunela „Sopot– radovi na izgradnji nadvožnjaka, za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, u oba smera, dok se saobraćaj odvija voznom saobraćajnom trakom, rok za završetak radova je 14.4.2020. g. u zavisnosti od dinamike izvođenja radova i vremenskih uslova.
  • Kod mesta Orlovat na mostu preko reke Tamiš,do 20.08.2020. g, obustava saobraćaja zbog radova na redovnom održavanju. Alternativni putni pravci za vozila koja se kreću iz pravca Zrenjanina i Perleza ka Tomaševcu, Uzdinu i Kovačice preko mesta Orlovat, upućuju se na državni put II A reda broj 129, Farkaždin – Kovačica, a vozila koja se kreću iz pravca Padine i Kovačice ka mestu Orlovat, i dalje prema Zrenjaninu, upućuju se na državni put II A reda broj 129, Farkaždin – Perlez.
  • Pakovraće (Markovica) – Užice– radovi na pojačanom održavanju do 30.6.2020. g. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.
  • Halovo – Veliki Izvor– radovi na izgradnji rigole i proširenju kolovoza, u dužini od 2500 metara, od 07 do 15 č, uz naizmenično propuštanje vozila, do 16.04.2020. g. Radovi će se izvoditi svakog dana sem nedelje.
  • Na naplatnim stanicama na autoputevimau Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
  • Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova,nema zadržavanja vozila na graničnim prelazimau Republici Srbiji.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*