Putevi Srbije- Stanje na putevima

Odloženi radovi na državnom putu I B reda broj 40, deonica Surdulica – Vlasina (Okruglica)

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da su odloženi radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz, planirani za 13.04.2021. godine, na državnom putu I B reda broj 40, deonica Surdulica – Vlasina Okruglica, kod mesta Vlasina (Okruglica).

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o novom terminu izvođenja radova.

Odloženi radovi na državnom putu I B reda broj 27, deonica Pričević – Valjevo (Gola Glava) 

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da su odloženi radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz, planirani za 13.04.2021. godine, na državnom putu I B reda broj 27, deonica Pričević – Valjevo (Gola Glava), kod Valjeva.

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o novom terminu izvođenja radova.

Radovi na državnom putu I A reda broj 1 (gradski deo), deonica petlja „Aerodrom“ – petlja „Dušanovac“ 

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da se od 12.04. do 16.04.2021. godine, u periodu od 10 do 16 časova, izvode radovi na izradi temelja za stubove „G i T“ portala i rešetkaste stubove putokaznih i predraskrsnih tabli na bankinama državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), petlja „Aerodrom“ – petlja „Dušanovac“, na više lokalnih stacionaža.
U zoni radova, za saobraćaj je zatvorena zaustavna i delimično isključne saobraćajne trake na kraćim lokalnim deonicama auto-puta kroz grad Beograd, dok se saobraćaj odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom i usporeno na isključnim saobraćajnim trakama.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na državnom putu I A reda broj 1 (gradski deo), deonica petlja „Dušanovac“ – petlja „Lasta“ – petlja „Bubanj Potok“ 

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da se od 12.04. do 14.04.2021. godine, u periodu od 10 do 16 časova, izvode radovi na čišćenju odvodnih kanaleta i rigola na bankinama državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), na deonici petlja „Dušanovac“ – petlja „Lasta“ – petlja „Bubanj Potok“.

U zoni radova, za saobraćaj je zatvorena zaustavna i delimično isključne saobraćajne trake na kraćim lokalnim deonicama auto-puta kroz grad Beograd, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom i usporeno na isključnim saobraćajnim trakama.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Radovi na državnom putu I A reda broj 1, deonica petlja „Bubanj Potok“ – kružni tok Resnik

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da se od 12.04.  do 16.04.2021. godine, u periodu od 10 do 16 časova, izvode radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici petlja „Bubanj Potok“ – hotel „1000 Ruža“ – kržni tok Resnik.

Tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila iz jednog i drugog pravca, na više lokalnih mesta, na deonici petlja „Bubanj Potok“ – hotel „1000 Ruža“ – kužni tok Resnik, uz semaforsku signalizaciju.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Zadržavanja vozila na naplatnim stanicama

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama na autoputevima Republike Srbije.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*