Razgovor sa rukovodstvom Subotice o unapređenju usluga za građane i najmlađe Subotičane

Nastavljajući praksu redovnih susreta sa predstavnicima gradova i opština u Srbiji, ministarka Obradović razgovarala je danas sa lokalnim rukovodstvom Subotice. Na sastanku sa gradonačelnikom Subotice Stevanom Bakićem i Marijom Ušumović Davčić, načelnicom Gradske uprave, ministarka je poručila da je Ministarstvo otvoreno za podršku i pružanje pomoći svim jedinicama lokalne samouprave u Srbiji, a posebno onim sredinama koje su multikulturalne, kakva je Subotica.

Razgovaralo se i o realizaciji projekta za koje je Subotica dobila sredstva iz Budžetskog fonda Ministarstva u tekućoj godini, a koji se odnosi na sanaciju fasade Gradske biblioteke, a ministarka je izrazila nadu da će i ovaj, kao i prethodni projekti za koje je ovaj grad dobijao sredstva iz budžeta, biti realizovan u roku.

 

Izvor: Vlada Srbije

akođe, na sastanku su razmotrene mogućnosti podrške unapređenju usluga koje se građanima Subotice pružaju u Jedinstvenom upravnom mestu, kao i o unapređenju usluga za korisnike u predškolskoj ustanovi u kojoj je vrše radovi na rekonstrukciji centralne kuhinje.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*