Rođendan Green Love festivala 8. februara

Green Love
NOVI SAD –

Nakon jedne decenije, Green Love festival nastavlja da osvaja srca publike širom regiona! Za četiri dana, ovaj renomirani festival elektronske muzike, cenjen u Evropi, proslaviće svoj 11. rođendan sa najboljim di džejevima iz naše zemlje kao i sa vernom publikom.

Space motion, Wet dreams, Pele Drezgić, Vladimir Aćić, Marko Milosavljević i Lag učiniće sve da u posebnoj i magičnoj atmosferi, ljubitelji dobrog rejva proslave još jedan novi početak.

Green Love

Možemo slobodno reći, da su svi posebni na svoj način, a da im je svima zajednička besprekorna veština, zvuk koji uzbuđuje kao i energija kojom će 8. februara zasigurno prodrmati publiku.

Podsetimo se, u 2019. godini, Green Love festival okupio je, pored svih velikih domaćih imena elektronske scene, i one koju su u srpsku Atinu dolazili sa svih meridijana.

Prošle godine u martu uživali smo u muzici najtraženije di džejice današnjice Debore De Luca-e, Fatima Hajji Green Love festival, posetila je aprilu, dok su James Zabiela, Nakadia, Jay Lumen i Metodi Hristov plesali pod vedrim nebom u Novom Sadu u junu. Na listi svetskih nalaze se i Regal, Rainer Zonneveld, Nastia, Marika Rossa, Enrico Sangiuliano, ONYVA kao iVinicius Honorio koji je svečano zatvorio 2019. godinu.

Takođe, i mlade nade di džejinga na festivalu “zelene” magije dobijaju priliku da pokažu svoj talenat i umeće.

Cena ulaznice za rođendansku žurku 8. februara je 1490 dinara i možete je kupiti na svim Gigstix prodajnim mestima.

Ne propustite priliku da budete deo nestvarnog rejv univerzuma jer subota je rezervisana za spektakularno slavlje na Green Love festivalu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*