Selaković: Vučić smeta mnogima, nadležni da reaguju

BEOGRAD: Član Predsedništva SNS Nikola Selaković rekao je danas da od nadležnih organa očekuje da najhitnije i sa najvećom ozbiljnošću postupe povodom najnovijih „bestijalnih“ pretnji predsedniku Aleksandru Vučiću, jer se ne radi samo o ugrožavanju bezbednosti jedne individue i nosioca najviše političke funkcije, već o napadu na čitavu državu i sve građane koji žele mirnu, stabilnu i naprednu Srbiju.
nikola selakovic, FoNet
Foto: FoNet

„Jasno je da je predsednik Aleksandar Vučić ključni pokretač napretka i stabilnosti Srbije, i očigledno je da je smetnja mnogima koji žele da našu državu vide poniženu i na kolenima, a čitav region kao trajno bure baruta koje će neko paliti po potrebi i u skladu sa svojim geopolitičkim ciljevima“, ukazao je Selaković u saopštenju.

On napominje da mnogi predsedniku Vučiću nikada neće oprostiti to što je čvrst u odbrani Kosova i Metohije i što je jasno poručio da neće staviti potpis na priznanje nečega što je proisteklo iz nasilja i neprava.

„Najveći greh mu je u očima neprijatelja Srbije to što je građanima vratio samopoštovanje, ponos i veru da njihova država može biti uspešnija i bolja. Srbija predvođena Aleksandrom Vučićem povratila je sebi pravo na uspeh, i neće je zaustaviti ni kriminalci, ni psihopate niti njihovi nalogodavci“, poručio je Selaković.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*