SNS: Likovanje Demokratske stranke kratko trajalo

Zahvaljujući brzoj intervenciji, stručnosti i odgovornosti prema građanima, većina problema izazvanih hakerskim napadima na računarske mreže gradskih službi do sutra će biti rešena, saopštio je danas Gradski odbor SNS u Novom Sadu.

„Samim tim likovanje lešinara iz Demokratske stranke zbog prestanka rada računarskih sistema, a posebno plaćanja računa objedinjene naplate u „Informatici“, bilo je kratkog daha“, kaže se u saopštenju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu saopštava da nije iznenađen radošću sa kojom je u ovoj nekada jakoj, a sada stranci u tragovima, primljena vest o hakerskim napadima.

„Svaki problem sa kojom se aktuelna vlast suočava, a što je deo svakodnevice svake lokalne samouprave u svetu, u Demokratskoj stranci budi nadu za povratkom starih vremena kada su harali ne samo Novim Sadom, već i celom Pokrajinom i Republikom. Žal za kriminalom teško se leči i u njihovom slučaju prerasta u patološki slučaj“, veli se u saopštenju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke ne samo da ne smatra da ima potrebe za bilo kakvim kadrovskim promenama u JKP „Informatika“, već je za svaku pohvalu brza i efikasna reakcija IT stručnjaka iz ovog preduzeća. Već od sutra naplatna mesta „Informatike“ nastaviće sa radom. Biće omogućen nastavak rada i Uprave za urbanizam, dok će do kraja nedelje ponovo proraditi i video nadzor u gradu. U najkraćem roku biće uspostavljena i kontrola nad ostalim delovima informacionog sistema u gradu.

„Srpska napredna stranka na čelu sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem će i u narednom periodu, bez obzira na maliciozna saopštenja minornih stranaka o čijem radu će građani za manje od dva meseca imati priliku da daju sud, nastaviti sa svakodnevnom borbom za bolje uslove za život Novosađana. Nova radna mesta, vrtići, škole, besplatni udžbenici za đake, domaće i strane investicije, rešavanje komunalnih problema, obnavljanje zdravstvenih ustanova, laganja u zdrave načine života – to su ciljevi od kojih nećemo odustati, a onima koji likuju nad svakim problemom sa kojim se susretnemo poručujemo da potraže stručnu medicinsku pomoć. Za njihovo i dobro njihovih porodica“, stoji u saopštenju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*