Teške optužbe za Muslina: Tražio mi je 2.500 evra da igram

Posle Olega Samsonova iz Krasnodara javio se još jedan fudbaler, sada Lokomotive i prozvao Slavoljuba Muslina

Slavoljub Muslin ponovo puni stupce ruske štampe. Prvo je igrač Krasnodara Oleg Samsonov otkrio da mu je bivši selektor Srbije tražio 20 odsto od plate da bi igrao. Bura je bila ogromna u tamošnjim medijima, koja se stišala, pa i zaboravila.

Međutim, sada su se pojavili novi detalji u vezi Muslina i jednog novog fudbalera. Nakon toga isti novinar koji je radio intervju sa Samsonovim razgovarao je sa bivšim igračem Lokomotive iz Moskve Isom Kanjedom, ekipe koju je nekadašnji selektor Srbije takođe trenirao.

Usledilo je pitanje, da li je bilo iznude i dok je Muslin bio u Moskvi.

– Bilo je! Muslin mi je rekao: Ako želiš da igraš u Lokomotivi, moraš da platiš– kategorički će Kanjenda za Championat.com.

Odmah je usledilo novo pitanje, koliko? Kao iz topa odgovara sada 37-godišnji fudbalski penzioner.

– Svakog meseca 2.500 evra. Odmah sam odbio. Ne mogu da igram tako. Ako treba, vratiću se u Rostov, nema problema. U Lokomotovi su doduše bile visoke plate, ali ja nisam mnogo zaradio pošto sam tamo proveo samo šest meseci”.

Otišao je baš posle dolaska Muslina na čelo kluba.

– O mom transferu su se dogovorili predsednici Lokomotive i Rostova, Savidi i Filatov. Nisam ni ja bio protiv. Ali sve je krenulo po zlu od samog početka. Posle mesec dana sam na treningu povredio koleno, operisao meniscus u Nemačkoj, tokom oporavka izgubio formu. Posle se promenio i trener. Muslin mi je odmah rekao da je bolje da idem. I ja sam se vratio u Rostov”, završio je Kanjenda.

Sve skupa je u Lokomotivi odigrao četiri utakmice i navijači ga baš i nisu upamtili. Zatim se vratio u Rostov, pa je igrao i u KAMAZ-u i Rotoru i Dinamu iz Brijanska. Sve skupa je u prvoj ligi Rusije odigrao 11 utakmica, postigao 21 gol i namestio još 11. Kao ni Oleg Samsonov nije napravio značajniju karijeru, ali nije baš ni da je samo prošao kroz ruski fudbal.

IZVOR:NOVOSTI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*