Vežbe za sve starosne grupe na Vajber zajednici „Omladina i sport – MOS“

Ministarstvo omladine i sporta Vlade Republike Srbije saopštilo je da Vajber zajednica „Omladina i sport – MOS“ ima za cilj da informiše građane o aktivnostima tog ministarstva, kao i o uticaju aktuelne epidemiološke situacije na sport i omladinu.

Ministarstvo je, u saradnji sa istaknutim sportskim stručnjacima i nadležnim sportskim savezima, uz podršku Radio-televizije Srbije, predstavio serijal vežbi koje su namenjene svim starosnim kategorijama, od najmlađih do najstarijih.

Vežbe, koje izvode profesionalni treneri i stručnjaci, imaju za cilj da unaprede psihofizički status pojedinca u uslovima kućne izolacije.

Saveti i vežbe su odabrani tako da odgovaraju širokoj populaciji i prilagođeni su sposobnostima određenih starosnih grupa.

Brojni srpski sportisti priključili su se akciji Ministarstva omladine i sporta i apelovali na građane da ostanu kod kuće i poštuju odluke Vlade koje su donete povodom pandemije koronavirusa.

Naši vrhunski sportisti su se obratili sa jedinstvenom porukom, ”Budi i ti šampion – ostani kod kuće”!

Uskoro će i mladi predavači svoje znanje i umeće predstaviti kroz onlajn predavanja i radionice, i time omogućiti svim zainteresovanimada unaprede svoje veštine.

Emisije posvećene vrhunskim sportistima i sportskim događajima koji su obeležili sportsku istoriju na našim prostorima, kao i sve pomenute aktivnosti, mogu da se prate i na Jutjub kanalu Ministarstva omladine i sporta.

Postanite član Vajber zajednice „„Omladina i sport – MOS“ i budite informirasani o svim akcijama Ministarstva klikom na link https://vb.me/5eb63f.

Budi i ti šampion! Ostani kod kuće!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*