Vlado Georgijev 2. jula na krovnoj terasi TC „Promenada“

Izvor: Event factory NS
NOVI SAD –

Nakon nekoliko upešno održanih koncerata po gradovima u Srbiji i okolnim državama, Vlado Georgiev će ponovo nastupiti i pred novosadskom publikom, ovaj put na koncertu na OPEN AIR   krovnoj terasi Tržnog centra „Promenada“  i to 2. jula 2022. godine sa početkom od 21.00 sati. Ulaznice za koncert po ceni od 1.800,00 za parter stajanje i 2.500,00 za mesto za vip stolom, se mogu kupiti online i na svim prodajnim mestima kroz mreže „GIGS TIX“-a i „TICKET VISION“-a.

Pored novih pesama publika će moći da uživa i u starim i svima dobro poznatim hitovima, ali u malo drugačijem aranžmanu.

Jedan od najpopularnijih domaćih pop pevača, prve korake na muzičkoj sceni načinio je u rodnom Herceg Novom, dok je, zahvaljujući svojim brojnim hitovima, pravu popularnost stekao u Beogradu. Svoju bogatu karijeru obeležio je učešćem na festivalima širom zemlje, kao i nizom nagrada koji su te nastupe pratili. Njegov debi album „Navika“ je za samo mesec dana postao najtraženije izdanje pop muzike u zemlji. Sa albuma su se izdvojili hitovi „Sama bez ljubavi“, „Bolesni od ljubavi“, „Zbogom ljubavi“, „Reci mi da znam“… Dobio je i nagrade za muziku „Zlatni Melos“, „Oskar popularnost“…

Istovremeno, Vlado neumorno piše aranžmane i tekstove, od kojih su mnogi u intrepretaciji mladih pevača zabavne muzike, postali pravi hitovi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*