ZAVRŠEN HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU

Pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Ivan Siler prisustvovao je finalnoj utakmici 8. humanitarnog turnira u malom fudbalu „Kup Telepa 2022″ koji je održan od 3. do 5. januara, u sali OŠ „Jožef Atila“.

– Veoma mi je drago što se ova manifestacija već osmu godinu za redom održava na Telepu i što animira stanovnike ovog dela Novog Sada. Na turniru učestvuju 32 ekipe sa teritorije Grada Novog Sada koje se takmiče sistemom eliminacija. Turnir nema nagradni fond, a sredstva koja se tokom turnira prikupe daju se u humanitarne svrhe. Ove godine prikupLja se novachza petočlanu porodicu Glavić, čiji najmlađi član ide u vrtić, a dva starija brata blizanca pohađaju treći razred OŠ „Jožef Atila“. Njihovi otac i majka su u kratkom vremenskom periodu oboleli od karcinoma i trenutno su na terapiji bez stalnih prihoda. Želja svih učesnika  turnira i organizatora je da im se pomogne u neravnopravnoj borbi koju vode protiv strašnog protivnika – rekao je Ivan Siler.

Pre početka finalne utakmice dečaci iz škole fudbala „Soccer team“ članovima porodice će uručiti kutiju sa prikupljenim novčanim sredstvima.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*