500 PENZIONERA O TROŠKU GRADA U BANJAMA VOJVODINE

Član Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Tihomir Nikolić ispratio je penzionere koji odlaze na sedmodnevni rehabilitacioni oporavak u Banju Junaković – Apatin. Program rehabilitacionog oporavka u banji realizuje Crveni krst Novog Sada u saradnji sa Gradskom upravom za socijalnu i dečiju zaštitu koja je obezbedila sredstva.

Poželevši penzionerima srećan put i ugodan boravak na odmoru u banji, Tihomir Nikolić je rekao da Grad Novi Sad vodi računa o svim svojim sugrađanima uz nesebičnu pomoć gradske organizacije Crvenog krsta.

-Iz budžeta Grada preko Uprave za socijalnu i dečiju zaštitu, obezbeđena su sredstva u iznosu od osam miliona dinara, koja su namenjena za odlazak 500 penzionera sa teritorije Grada Novog Sada na sedmodnevni rehabilitacioni oporavak u banju i to penzionerima sa njajmanjim primanjima. Svim penzionerima je obezbeđen i prevoz autobusom od Novog Sada do banje, kao i povratak – rekao je Tihomir Nikolić.

Pored Banje Junaković, penzioneri sa najnižim penzijama biće upućeni i u Banju Rusanda u Melencima, kao i u Banju Kanjiža, do kraja kalendarske godine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*