Ambasador SAD u poseti Subotici

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban razgovarao je danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, Entonijem Godfrijem. Nakon susreta u Zelenoj sali Gradske kuće, kojem je prisustvovala i sekretar Sekretarijata za društvene deletnosti Jasmina Stevanović, gradonačelnik Laban i ambasador Godfri obišli su Američki kutak, u Gradskoj biblioteci Subotica.

Ambasador Godfri je, obraćajući se medijima, izrazio zahvalnost na velikom interesovanju za njegovu posetu Subotici i istakao da je u razgovoru sa gradonačelnikom informisan o ekonomiji i napretku ovog regiona.

– Čuli smo i planove za naredni period i nadam se da će se naša saradnja sa ovim lepim gradom nastaviti – kazao je Godfri.

Gradonačelnik Laban je naglasio da je imao izuzetnu čast i zadovoljstvo da se sastane sa ambasadorom SAD Entonijem Godfrijem.

– Upoznali smo njegovu ekselenciju sa subotičkim načinom života, sa našim ekonomskim razvojem i prosperitetom. Planiramo da obiđemo sve znamenitosti u gradu, kao i Američki kutak u Gradskoj biblioteci – rekao je Bogdan Laban.

U okviru posete Subotici, ambasador Godfri sa saradnicima obišao je i subotičku Sinagogu i Jevrejsku opštinu Subotica.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*