Belgijanci zatvorili vrata: Partizan obavestio navijače da ne putuju u Gent

Izvor: FoNet/FK Partizan

Fudbalski klub Partizan izdao je saopštenje pred utakmicu sa Gentom u četvrtak u Belgiji u okviru četvrtog kola UEFA Lige konferencije.

U četvrtak, 4. novembra 2021. godine, FK Partizan u Belgiji igra utakmicu četvrtog kola UEFA Evropa Lige konferencija sa ekipom Genta.

Odlukom grada Genta od 1. novembra 2021. godine, nije moguće prisustvo navijača gostujućih timova, te samim tim ni navijača FK Partizan. Do ovakve odluke je došlo zbog porasta broja obolelih i hospitalizovanih građana usled virusa Kovid-19 u Evropi i Belgiji, kao i ‘crvene liste’ na kojoj se naša zemlja trenutno nalazi.

Napominjemo da prodaja karata državljanima Srbije nije moguća, kao i da će belgijska policija sankcionisati svaki pokušaj ulaska u zonu stadiona ili kupovine ulaznice od NN lica.

FK Partizan, kao gostujući tim, mora poštovati sve postojeće donete odluke i odredbe domaćina, grada Genta„, piše u saopštenju FK Partizan.

Crno-beli su 21. oktobra poraženi u Beogradu od Genta sa 1:0 što im je bio prvi poraz na domaćem terenu još od decembra 2019. godine i posle serije od 39 utakmica.

IZVOR:N1

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*