DISCO I EVERGREEN VIKEND U LEDENOJ ŠUMI – BESPLATNI PROGRAMSKI SADRŽAJI ZA SVE GENERACIJE

U Ledenoj šumi nas i  ovog vikenda očekuju besplatni programski sadržaji koji nam donose dobru zabavu uz žurke, predstave, radionice, humanitarne susrete i animacije na ledu.  U okviru tematske disco i evergreen nedelje, organizatori najavljuju vikend druženje koje počinje u petak, 20.decembra, di džej setom  Old Time Disco Gang-a (OTDG) koji je zakazan za 19 časova na centralnoj muzičko-scenskoj bini Ledene šume.

Kao pokret koji je već dvadesetak godina na klubskoj sceni, OTDG spada u pionire organizovanja žurki sa tematskim prizvukom 70ih i 80ih godina u našem gradu.  Ova nezavisna organizacija, slobodnog i kreativnog duha, pušta muziku i pravi najbolju atmosferu u mnogobrojnim klubovima širom zemlje a za sve njihove nastupe postoji zajednički imenitelj – kvalitetan zvuk, koji se odnosi na disco žanr u raznim varijacijama. Publiku će u vikend uvesti jedinstveni izraz koji je specifikum Dejana Jovičića, osnivača i di džeja OTDG-a.

U subotu, 21. decembra od 11 časova domaćini druženja sa najmlađima biće Haos animatori a od 15 do 17 časova posetioci će moći da učestvuju u kreativnoj prazničnoj radionici „Radost nam stiže“ koju će voditi kreativni tim pedagoga i psihologa iz Dečijeg sela iz Sremske Kamenice. Svi polaznici će na ovoj radionici imati priliku da kreiraju svoje praznične čestitke, ukrase i poklone. Istovremeno deca izDečijeg sela „Dr Milorad Pavlović“ će imati i humanitarnu prodajnu izložbu rukotvorina koja će tokom oba dana vikenda biti upriličena u Ledenoj šumi.

Večernje zagrevanje u subotu počinje od 19 časova nastupom novosadskog muzičkog sastava – Đarma i Metkovi, koji će publici prirediti pravu rock and roll svirku uz najbolje evergreen hitove.

U nedelju, 22. decembra od 11 časova animacije na ledu izvešće Play maske a u istom terminu, od 11 do 12 časova, u saletli Dunavskog parka biće održana i predstava za decu „Novogodišnji šou“.

Na večernjem programu, od 18 časova na repertoaru je plesna predstava koju nam donosi Foxy škola plesa i scenskih umetnosti.

Od 19 do 20 časova sledi muzički nastup sastava Branimir i neprijatelji koji će na najbolji način zagrejati atmosferu a poznati novosadski kantautor Branimir Ćosić, će publici u Ledenoj šumi izvesti najbolje autorske pesme i čuvene, zlatne rock standarde.

Vikend zabave i druženja može da počne, vidimo se u Ledenoj šumi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*