Đilas: Kandidat za gradonačelnika osoba koja je simbol svega što Beograd jeste

Dragan ĐilasIzvor: Tanjug / Zoran Žestić

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da će kandidat opozicije za gradonačelnika Beograda na izborima koji su najavljeni za april naredne godine biti osoba koja je simbol svega što glavni grad jeste i da je uveren u izbornu pobedu.

Đilas je za list „Nova“ rekao da „identičan epilog“ očekuje i u trci za predsednika države.

„Apsolutno sam siguran da će kandidati biti ljudi koje će građani moći da zamisle na pozicijama gradonačelnika glavnog grada, ali i za predsednika države. Kandidat za gradonačelnika će biti simbol svega što Beograd zaista jeste – velegrad sa dušom. Kandidat za predsednika (Srbije) će omogućiti da prestanu podele u našem narodu, ali i društvu uopšte“, rekao je Đilas.

Na pitanje da uporedi nalaze istraživanja koje je on naručio s onima koje je objavio nedavno „Faktor plus“, a po kom Srpska napredna stranka (SNS) bez partnera ima oko 57 odsto podrške, Đilas je rekao da istraživanja služe kako bi se obeshrabrili protivnici režima.

„Svi umešani u takve radnje će odgovarati pred zakonom, kao što je to bio slučaj u sličnim situacijama u Grčkoj i Austriji“, istakao je Đilas.

 

 

IZVOR:N1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*