Festival kobasica i čvaraka od 15. do 17. novembra

Фото: промо

Novosadski festival kobasice i čvaraka „Novembar fest” drugu godinu zaredom biće održan od 15. do 17. novembra na Novosadskom sajmu u Hajduk Veljkovoj 11. Hala broj 6, u koju se ulazi iz Ulice Branka Bajića, okupiće proizvođače mesa i suhomesnatih proizvoda iz celog regiona. Osim što će posetioci moći da probaju sve đakonije koje će biti u ponudi, imaće priliku i da prisustvuju pravljenju kobasica.

Foto: promo

U okviru manifestacije očekuju se i nastupi tamburaških orkestara, kao i folklornih društava iz cele Vojvodine. Prvog dana, odnosno 15. novembra, od 19 časova nastupiće tamburaši, a za 21 sat zakazan je koncert „Garavog sokaka”. Drugog dana festivala planirano je da bude održano takmičenje u pravljenju kobasica, a u okviru muzičkog programa nastupiće Meškarki s tradicionalnom slovačkom muzikom, a od 21 sat će biti održan i koncert Zvonka Bogdana. U nedelju, 17. novembra, osim tamburaške muzike i takmičenja u pravljenju kobasica, u 18 časova biće organizovana Disnotor večera (ol inkluziv).

Ulaz tokom sva tri dana biće besplatan do 18 časova, a nakon toga će ulaznice koštati 200 dinara. Karte se mogu kupiti putem „Gigs tiksove” prodajne mreže. Manifestaciju organizuju kompanija  Color Media Communications i Uruženje građana „Best fest” uz podršku Pokrajinskog sekreterijata za privredu i turizam.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*