Gradonačelnik Preševa zahvalio Lončaru na lečenju od koronavirusa

Šćiprim Arifi (Printskrin)

PREŠEVO – Gradonačelnik Preševa Šćiprim Arifi, koji je nedavno hospitalizovan u bolnici u Nišu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja izazvanog koronavirusom, objavio je na Fejsbuku da se oporavio i vratio kući.

Arifi je, između ostalog, zahvalio medicinskom osoblju na lečenju, ali i ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji mu je, kako je naveo, obećao da će se prema svim pacijentima postupati maksimalno profesionalno.

„Zahvaljujem se medicinskom osoblju Doma zdravlja u Preševu, kao i medicinskom osoblju bolnice u Nišu na stručnom i ljudskom lečenju i ministru zdravlja, koji mi je obećao da će svi pacijenti, bez obzira na nacionalnost, biti lečeni s najvećom mogućom profesionalcu”, naveo je sinoć Arifi, a prenosi Kosovo onlajn.

On je dodao da se, posle nekoliko dana provedenih u bolnici, vratio „porodici u Preševu”.

„Bez preterivanja, mogu vam reći da sam prošao kroz zdravstveni izazov kao nikad do sada, čak je to bilo suočavanje i borba na život ili smrt”, napisao je Arifi, prenosi Tanjug.

On je zamolio sugrađane da minutom ćutanja odaju počast svima koji su izgubili život u globalnoj pandemiji i pomole se za sve koji su zaraženi koronavirusom.

Arifi je 15. novembra saopštio da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno i da je hospitalizovan u bolnici u Nišu.

 

IZVOR:POLITIKA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*