GRADSKI MASKENBAL I TRADICIONALNI DOČEK DEČIJE NOVE GODINE U NOVOM SADU

Dečija Nova godina u Novom Sadu

Jedinstveni doček Dečije Nove godine će četvrti put biti upriličen u Novom Sadu, u utorak, 31.decembra u dnevnom terminu a na programu nas očekuje gradski dečiji novogodišnji maskenbal i raznovrsni besplatni sadržaji namenjeni najmlađim sugrađanima.

Program počinje u 11 časova kod Zmaj Jovinog spomenika u Zmaj Jovinoj ulici, gde će sve učesnike novogodišnjeg maskenbala dočekati družina na štulama iz „Haos animatora“ i veseli dobošari iz škole sambe „Sambansa“. Za sve one koji nisu u mogućnosti da se maskiraju, organizatori su pripremili novogodišnje kapice i praznične rekvizite koje će animatori podeliti deci.

Dečija Nova godina u Novom Sadu

Maskenbalska povorka će u 11.20 časova kao formacija predvođena dobošarima i animatorima krenuti Dunavskom ulicom ka „Ledenoj šumi“ u Dunavskom parku, gde će uz zabavni program, animacije i druženje početi dečija novogodišnja zabava.

Tačno u podne posetioci će imati priliku da uz odbrojavanje i svečano obeleže doček Dečije Nove godine kada će iz Ledene šume biti pušteno hiljadu balona dečijih želja.

Zabavni program otvoriće dečiji hor „Zvončići“, novosadski horski sastav sa tradicijom postojanja od 23 godine a njima će se pridružiti i najbolji novosadski izvođači i majstori dečije animacije, Branimir Rosić sa  programom „Bane i leteća gitara“, mađioničar Volare i njegov iluzionistički šou ali i trupa „Haos animatora“ i drugi.

Program će na muzičko-scenskoj bini „Ledene šume“ trajati do 14 časova.

Projekat Dečije Nove godine organizuje Udruženje građana Limbo uz podršku Grada Novog Sada i manifestacije Ledena šuma.  

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*