Hladnije sa susnežicom i snegom

NOVI SAD: Hladnije sa susnežicom i snegom ujutru, a ostali deo dana suvo uz delimično razvedravanje. Vetar umeren severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -1, a maksimalna 3 stepena.

VOJVODINA: Hladnije sa susnežicom i snegom na jugu ujutru, a na severu suvo. Sredinom dana na severu razvedravanje, a na jugu suvo. Vetar pojačan severni. Pritisak ujutru ispod, a krajem dana oko normale. Minimalna temperatura -2, a maksimalna 4 stepena.

SRBIJA: Hladnije sa susnežicom i snegom u nižim predelima, uz formiranje manjeg snežnog pokrivača od 2 do 10 cm. Na severu suvo uz razvedravanje sredinom dana. Na planinama jači sneg uz dalje povećanje visine snega. Vetar umeren severni. Pritisak ujutru ispod, a krajem dana oko normale. Minimalna temperatura -1, a maksimalna 5 stepeni.

NAREDNIH DANA: U sredu ujutru mraz i ponegde magla, a tokom dana sunčani intervali uz manji porast temperature. U četvrtak malo toplije uz naoblačenje sa kišom.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Očekivane biometeorološke prilike mogu imati relativno nepovoljan uticaj na osobe sa varirajućim krvnim pritiskom i srčanim problemima, kao i astmatičare. Neraspoloženje i glavobolja su moguće meteoropatske reakcije. Preporučuje se dodatna pažnja u saobraćaju.

 

IZVOR:DNEVNIK

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*