Izbori 26. aprila ili 3. maja, pojedinci razmišljaju o plenu

Foto: Tanjug

BEOGRAD: Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da će izbori biti održani 26. aprila ili 3. maja, a na pitanje da li će SNS na te izbore izaći s dosadašnjim koalicionim partnerima, odgovorio je konstatacijom da i u SNS i u koaliciji pojedinci o izborima razmišljaju kao o plenu.

Mislio sam da da izbori budu 22. marta ili čak 15. marta, ali me Ana Brnabić zamolila da to prolongiramo, tako da će oni biti odloženi za nekih 40 dana i videćeo da li će biti 26. aprila ili 3. maja, rekao je sinoć Vučić u emisiji televizije O2.

Foto: Tanjug

Kada je reč o tome da li će SNS izaći na izbore zajedno sa dosadašnjim koalicionim partnerima, Vučić je rekao da želi nešto drugo da kaže:

Nažalost i u stranci koju vodim postoj veliki broj onih koji bi uvek da razmišljaju o nekakvom plenu i da se ostrve na koalicione partnere. A, to isto rade i koalicioni parnteri i nisu ništa bolji od SNS po tom pitanju, kazao je Vučić.

On im je poručio da to ne rade, pošto takvu hrabrost ne pokazuju kada su u pitanju oni politički protovnici koji govore, kako je rekao, najgore gadosti o SNS i o njemu.

Koji me nazivaju ludim, jer imam strpljenja da odgovaram nekome 20 minuta na isto pitanje, jer imam snage da radim vikendom. I nisam bogat kao oni i nikada neću ni pokušati da to bude, pošto imam duge ciljeve pre sobom, rekao je Vučić.

On je dodao da ti u SNS nisu tako hrabri, jer se čuvaju za neka buduća vremena, kada treba da odgovore pojedinim strancima i ambasadama kada se na najbrutalniji način mešaju u unutrašnje stvari naše zemlje.

Poštujem zato Nebojšu i Aleksandra i mnoge druge zato što oni to smeju da kažu. Ako ništa drugo, uvek smeju da se bore za svoju zemlju i uvek ću više da poštujem te koji se bore, umesto one koji će da glume finoću i koji će uvek ispod žita najpre da zadaju udarac i to prvo svojima pa onda svima drugima, kazao je Vučić.

Kako kaže, to je njegov princip u životu.

Volim ljude koji se bore i koji će da rade, a ne ljude koji će samo da kukaju i olajavaju sve oko sebe i da izvlače za sebe korist. Takve ljude apsolutno prezirem, poručio je Vučić.

Na pitanje imaju li građani razloga da na 2020. gledaju sa optimizom, predsednik je odgovorio: „Imaju velikog razloga“.

Ako budemo umeli i uspeli da sačuvamo mir i stabilnost, a uvren sam da hoćemo, naša ekonomija će ogromnom briznom ići napred i to će ljudi osetiti, poručio je Vučić.

IZVOR:DNEVNIK

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*