Kluni poklonio prijateljima po milion dolara

Фото: Youtube Printscreen

LOS ANĐELES: Američki filmski glumac Džordž Kluni otkrio je da je pre sedam godina dao po milion dolara svojim najbližim prijateljima koji su mu pomagali tokom života i karijere.

Foto: Youtube Printscreen

On je za američki GQ magazin rekao da je na taj način iznenadio svojih 14 prijatelja i odužio im se za pomoć, prenosi Skaj njuz.

Kako je otkrio, on je novac prijateljima lično dao, a nosio ga je kroz Los Anđeles u zadnjem delu automobila.

To se dešavalo nakon uspeha njegovog filma „Gravitacija“ 2013. godine, u isto vreme kada je upoznao sadašnju suprugu Amal, i dodao da je na taj način želeo da podeli svoj uspeh sa prijateljima koji su mu na neki način pomogli kada je bio bez novca.

„Oni su mi pomagali tokom 35 godina na ovaj ili onaj način. Spavao sam na njihovim kaučima kada sam bio švorc. Pozajmljivali su mi novac. Pomagali su mi i ja sam njima. Mi smo svi dobri prijatelji. Bez njih ne bih imao ovo sada. Oni bi me nasledili da me udari autobus, ali rekoh, što da čekam da me udari autobus“, rekao je Kluni.

Prema njegovim rečima, on je sakupio 14 miliona dolara u gotovini, koje je čuvao na tajnoj lokaciji u centru Los Anđelesa, a novac je prenosio u 14 kesa u starom automobilu koji je sa jedne strane imao naslikano cveće.

„Za to su znali samo moj asistent i nekoliko članova obezbeđenja“, rekao je Kluni i dodao da je novac podelio prijateljima u svojoj kući.

Kako je otkrio, tačno godinu dana od tog događaja on je oženio Amal.

 

 

IZVOR:TANJUG

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*