Košarkaški klub Partizan pomaže vaterpolistima

Foto: BETA/BRANISLAV BOZIC/MO)

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da će pomoći vaterpolo ekipi crno-belih obezbeđivanjem mazuta za zagrevanje bazena.

Foto: BETA/BRANISLAV BOZIC/MO)

„Vaterpolo klub Partizan, kao najtrofejniji kolektiv ne samo našeg sportskog društva, već cele Srbije, nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji. Košarkaški klub, kao deo iste familije, želi da pomogne naslednicima slavnih asova koji su proneli slavu i crno-bele porodice i naše zemlje“, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu KK Partizan.

Predsednik košarkaškog kluba Partizan je potpisao saopštenje u kom je izražena nada da će podstaći i ostale koji mogu da pomognu „bastionu srpskog vaterpola“.

„Preuzimamo na sebe da obezbedimo mazut za zagrevanje bazena u protivvrednosti od milion dinara. Na taj način, želimo da našim vaterpolistima obezbedimo makar minimum osnovnih sredstava za neometano treniranje. Želja nam je da pomognemo i podstaknemo druge, a ne da se svrstavamo na bilo čiju stranu u sukobima, koji na žalost, potresaju jedan deo naše porodice, jer Partizan je iznad svih nas“, naveo je Mijailović.

IZVOR:DANAS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*