MANIJAK: „SLIKAJ JE GOLU 100 PUTA I DAĆU TI 1.000 EVRA“ Jezivi detalji telefonskog razgovora PEDOFILA I MAJKE kojoj je tražio fotografije gole ćerke

„Fotografiši devojčicu sto puta i poslaću ti hiljadu evra“, to me je pitao muškarac koji me je zvao preko telefona, prethodno nudeći mi dečju odeću i pomoć.

Ovako za „Blic“ priča samohrana majka iz Beograda (ime poznato redakciji), čija se prepiska sa predatorom pedofilom koji se predstavljao kao Dragana Jovanović tražeći da fotografiše petogodišnju devojčicu golu proširila društvenim mrežama i u medijima i zgrozila mnoge.

Predator sa interneta, koji se krio iza naloga „doktorke“, ovoj majci se javio putem Fejsbuka, nakon što je ona u jednoj otvorenoj grupi potražila pomoć u vidu garderobe. Nakon uvodne poruke, predator je odmah ciljano gađao na probleme ove majke, nudeći joj garderobu za njenu decu. Da bi ostvario bliži kontakt i privoleo majku da mu veruje, pedofil predator obećao je da će deci pokloniti puno komada odeće uz, kako je naveo, suknjice koje su „jako lepe i kratke do gaćica“.

Kada je majka rekla da joj petogodišnja ćerkica ima tumor na grudnom košu, predator je napisao da će „joj dati savete kako da poboljša cirkulaciju detetu, jer on leči tumore“, a potom je tražio da devojčicu slika golu obećavajući finansijsku pomoć. Ona je potom majci tražila broj telefona rekavši da će je pozvati „njen brat Nikola“ u „čijem stanu ima puno odeće“.

U ispovesti za „Blic“ majka kaže da živi sama sa troje dece i da ne radi jer mora biti kod kuće sa petogodišnjom ćerkicom koja boluje od tumora. Odeću je u pomenutoj grupi već tražila, dodaje, a ljudi su joj i sami slali, te ništa nije posumnjala kad je pomoć ponudila izvesna „Dragana Jovanović“.

– Ništa nisam posumnjala kad mi je stigla prva poruka da ta osoba poklanja odeću za devojčice i da se javim. Poruku da ima suknjice koje su „kratke do gaćica“ shvatila sam tako da misli na suknjice koje imaju ispod ušiven šorts – kaže majka, dodajući da je ubrzo usledio razgovor sa muškarcem tokom kojeg joj je postalo jasno o čemu se radi.

FOTO: FACEBOOK / SCREENSHOT

„Pitao mi je da li mi je Dragana objasnila šta da radim sa detetom“

– Rekao mi je kako mu je „sestra Dragana rekla da sam samohrana majka“ i da je „čuo da devojčica od pet godina ima tumor i teže govori“, što sam potvrdila. Tada me je pitao da li mi je „Dragana objasnila šta treba da radim sa detetom da bi to prestalo“, što ja nisam razumela i odgovorila sam da mi je tražila da dete slikam. Pretpostavljala sam da je mislila da fotografišem to što ima na grudnom košu. Počela sam da sumnjam kada me je pitao da li se devetogodišnji sin kupa sam ili ga ja kupam, počeći neumesno da opisuje kako to treba da se radi, pominjući polni organ deteta, na šta sam rekla da je on veliki i da se kupa sam. Odgovorio je na to: „Pa šta, kako to odrasle žene rade muškarcima“, na šta sam rekla da to što priča je užasno. Zatim mi je tražio slike devojčice u raznim pozama, i dok sedi i dok leži. Rekao je ako mu pošaljem 100 njenih slika, da će finansijski da mi pomogne i pošalje 1.000 evra i dati mi garderobu – kaže majka.

FOTO: FACEBOOK / SCREENSHOT

Kako dodaje, shvatila je da iza profila na Fejsbuku stoji muškarac, jer čim je prekinula razgovor s njim javila se „Dragana“, postavljajući pitanja da li se čula sa Nikolom i da li on ima lep glas.

– Ujutru mi je stigla poruka da je „Nikola počeo da sprema odeću“ i da se javim na telefon. On me je, kao i prvi put, zvao sa skrivenog broja, i to nekoliko puta, a ja se nisam javljala. Posle sam fotografije prepiske objavila u toj Fejsbuk grupi i rekla da muškarac stoji iza tog profila i da majke to vide i ne odgovaraju mu – kaže majka i dodaje da je sutradan slučaj prijavila policiji. Nezvanično, policija radi na rasvetljavanju ovog događaja.

U međuvremenu, lažan profil predatora je ugašen.

„Pisao je i pretio još jednoj ženi“

Nakon što je objavila fotografije u grupi, samohranoj majci javila se žena iz Novog Sada, koja joj je ispričala da se njoj ista osoba sa istog profila javila pre mesec dana.

– Rekla mi je da joj je slao iste poruke, ali i da joj je pretio kad ju je pozvao na telefon i da se zbog toga plašila da objavi to u javnosti i prijavi policiji – dodaje ona.

IZVOR BLIC

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*