Mirović postavio kamen temeljac za izgradnju „Wellnes“ centra u Adi

POKRAJINSKA VLADA

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović postavio je danas u Adi u Rekreacionom centru „Adica“ kamen temeljac za izgradnju „Wellnes“ centra.

Prema projektu, planirana su tri bazena s termalnom vodom, a vrednost investicije je 438 miliona dinara.

POKRAJINSKA VLADA

„Prepoznali smo značaj ovog projekta jer je turizam privredna grana u veoma snažnom uzletu. Danas u Vojvodinu dolaze turisti iz svih delova sveta. Svi projekti koje smo planirali u protekle četiri godine su realizovani. Opština Ada prepoznala je ovaj projekat kao izuzetno važan za privredni razvoj. Imamo inicijativu i potrebu da pomažemo ovakve investicije“, kazao je Mirović

Za nekoliko nedelja, kako je dodao Mirović, očekuje nas i ugovor za radove na pristupnim saobraćajnicama na Mostu kod Ade.

„Vojvodina je postala veliko gradilište bez promašenih investicija. Broj nezaposlenih pada iz meseca u mesec i trenutno na posao čeka manje od 100.000 ljudi, što se nije desilo poslednjih 20 godina“, kazao je predsednik Mirović.

Predsednik Opštine Ada Zoltan Bilicki rekao je da će izgradnjom ovog centra turistička ponuda opštine biti znatno unapređena.

„Ovo je jedan od najznačajnih objekata u istoriji Ade. Verujemo da će doprineti i razvoju drugih privrednih grana. I ubuduće ćemo raditi zajedno na razvoju naše opštine“, izjavio je Bilicki.

Postavljanju kamena temeljca prisustvovali su potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković i pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine Vladimir Galić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*