Miško Ražnatović o novosadskom košarkašu: Zastupao sam i bolje i lošije, ali nikog takve dobrote

Smrt Stevana Jelovca, košarkaša grčkog AEK, potresla je košarkaški svet.
Miško Ražnatović o novosadskom košarkašu: Zastupao sam i bolje i lošije, ali nikog takve dobrote
Foto: Screenshot (YouTube/Arena sport)

Jelovac je rođen u Novom Sadu, a preminuo je u 32. godini, od posledica moždanog udara.

Od Jelovca se oprostio poznati menadžer Miško Ražnatović, koji je zastupao prerano preminulog košarkaša.

„Kada se ovakve ružne i nepravedne stvari dogode, ljudi su skloni da govore najlepše o osobi, koja nas je napustila, možda iz reda, možda iz običaja. Ne spadam u takve, i ovo što ću napisati o Stevanu, koji nas je napustio je slika momka i igrača kojeg sam ja znao. Zastupao sam mnoge lošije i mnoge bolje igrače od njega. Međutim, nikada nikog takve dobrote. Stevan je bio jedini koji mi je, i pored toga što je bio u tridesetima i skoro 13 godina sa mnom, stalno persirao, iako sam se strašno bunio protiv toga“, naveo je Ražnatović u objavi na Instagramu.
Kako je dodao, uprkos ljutnji i kritici, nije odstupa od navike da mu pri svakom dolasku u kancelariju donese flašu žestokog pića.
„Svaki dolazak iz Novog Sada u Beograd da me poseti završavao se i obilaskom mojih roditelja, u čijem stanu je živeo, dok je igrao u Beogradu. Kao i u vreme njegovog boravka u Beogradu, gibanica moje mame ga je strpljivo čekala. Dobrota i plemenitost, koja ga je krasila je bila jedinstvena, i živa sećanja na naše putešestvije kroz Italiju, Tursku, Rusiju, Nemačku, Litvaniju, Španiju, Japan, Grčku… sada bude bolna i teška osećanja“, napisao je jedan od najpoznatijih evropskih menadžera.
Po njegovim rečima, njegova bol zanemarljiva je u odnosu na ono kroz šta prolazi porodica Stevana Jelovca.
„S druge strane ja sam sigurno neko ko će naći način da uspomena na Stevana, kao vrhunskog košarkaša i neverovatnu osobu traje zauvek“, zaključio je Miško Ražnatović.
IZVOR:021.RS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*