Mobilni punkt narednih dana u Kampusu, vakcinacija i u državnim institucijama

NOVI SAD –

„Mobilni punkt za vakcinaciju će narednih dana biti u Kampusu, a pre toga ćemo ići i po državnim institucijama. Sutra bi trebalo da budemo u Parking servisu gde će se vakcinisati njihovi zaposleni“, izjavio je za RTV saradnik gradonačelnika za omladinu Damjan Ničić.

„Mobilni punkt, adaptirani autobus je prilagođen pre svega mladima. Osim što je postavljen ovde na Trgu slobode, ovih dana bio je i u studentskom centru. Bližimo se cifri od 1.000 mladih koji su vakcinisani na ovom punktu“, rekao je Ničić.

vakcinacija, autobus, novi, sad

Izvor: novisad.rs

On kaže da se Grad Novi Sad trudi da maksimalno izađe susret mladima koji zbog svojih obaveza na fakultetu ne žele da se prijavljuju onlajn i da zakazuju termine.

„Ovde mogu da dođu kad god požele, dovoljna im je samo lična karta, da upišu JMBG i da izaberu vakcinu. Trenutno su dostupne Fajzer i Sinofarm“, rekao je Ničić.

On je dodao da je na predlog gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića otvoren tim za edukaciju i za pružanje benefita mladim sugrađanima. Taj tim čine Egzit, OPENS, Evropska prestonica kulture, Turistička organizacija Novog Sada…

 

 

 

IZVOR:RTV

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*