Na graničnom prelazu  Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta

•    Auto-put E-763, Surčin – Obrenovac, u zoni petlje Surčin jug (na oko 5 kilometara od petlje), do 10.09.2020.g, u uslovima dnevne vidljivosti, radovi na zameni zaštitne ograde u razdelnom pojasu:
– Od 31.08. do 10.09.2020. godine, radovi će se izvoditi u smeru od Surčina ka Obrenovcu i za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u dužini od 100 metara.
•    Auto-put E-75, petlja „Ražanj“ – petlja „Aleksinački rudnici“ – radovi na sanaciji kolovoza, do 20.09.2020. g. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, smer Beograd – Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.
•    Lomnica – Buci, nakon obustave saobraćaja koja je bila na snazi zbog asfalterskih radova nastavljaju se završni radovi na sistemu za odvodnjavanje, uz naizmenično propuštanje saobraćaja. Planirani rok završetka radova je 04.09.2020. g.
•    Pakovraće (Markovica) – Užice, radovi na pojačanom održavanju, do 01.09.2020.g. U toku izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.
•    Vrdnik – Irig – radovi do 30.10.2020. g. na sanaciji kolovozne konstrukcije, u toku izvođenja radova povremeno dolazi do naizmeničnog propuštanja vozila.
•    Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
•    Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova:
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta,
-na graničnom prelazu  Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,
-na graničnom prelazu  Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*