NAJBOLJI NA BILBORDIMA Filip Micić učenik Gimnazije „Isidora Sekulić”

Фото: Филип Мицић

Filip Micić je učenik Gimnazije „Isidora Sekulić”. U prošloj školskoj godini, kao učenik trećeg razreda, osvojio je treće mesto mesto na Državnom takmičenju iz matematike. Godinu ranije bio je vicešampion u istom predmetu na republičkom nivou.

Foto: Filip Micić

– Matematika mi je bila najinteresantnija još od prvih razreda osnovne škole jer mi je bila najlakši predmet– navodi Filip Micić. – U sedmom razredu shvatio sam da matematika i nije tako laka, i zavoleo sam je upravo iz razloga što je teška i zahtevna. U budućnosti sebe vidim u oblasti elektrotehnike i programiranja.

Projekat „Učim + Znam = Vredim”, koje realizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, nastavljen je i ove godine. Na 43 lokacije u Novom Sadu i Sremskim Karlovcima postavljeni su novi bilbordi. Na njima je predstavljeno gotovo 300 učenika osnovnih i srednjih škola koji su u protekloj školskoj godini ostvarili najznačajnije uspehe na takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Generalni sponzor projekta i ove godine je Erste banka.

U saradnji s Udruženjem za promociju društvene odgovornosti, „Dnevnik” će u narednim danima predstavljati laureate projekta „Učim + Znam = Vredim”, uz njihove kratke izjave.

IZVOR:DNEVNIK

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*