Neslavni rekorder – vozio bicikl sa 5,5 promila alkohola u krvi!

РТВ (Јан Вало)
LOZNICA –

Neslavnog rekordera Međunarodne akcije ’’TISPOL’’ koja je trajala od 9. decembra do 15. decembra, policija je zaustavila u Loznici, a kako je saopšteno alko-test je pokazao da je u krvi imao neverovatnih 5,50 promila alkohola, što predstavlja stanje potpune alkoholisanosti.

Da sve bude još zanimljivije on nije otkriven za volan, već za guvernalom pošto je reč o biciklisti.

RTV (Jan Valo)

U pitanju je, kako saznajemo, muškarac rođen 1949. godine kojeg je patrola saobraćajne policije zaustavila u naselju Lozničko Polje, oko 22 sata prošle subote. Policajci nisu mogli da veruju kada su videli rezultate alko-testa, a ovaj sedamdesetogodišnjak, koji uopšte nije registrovao patrolu na putu, je potom upućen u lozničku stanicu Saobraćajne policije gde, mu je radi trežnjenja određeno dvanaestočasovno zadržavanje.

Biciklista je, navodno, kazao saobraćajcima kako je razočaran životom i da već neko vreme svakoga dana popije nekoliko piva i litar rakije.

Inače, u avgustu su mediji preneli da je prilikom kontrole saobraćaja na magistralnom putu Loznica-Šabac u naselju Lešnica saobraćajna policija zaustavila Lozničanina sa 4,14 promila alkohola u krvi.

Ispostavilo se da je za volanom bio muškarac, isto sedamdesetogodišnjak, ali iz Kaća kod Novog Sada, a ne Lozničanin.

IZVOR:RTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*