Od danas radovi na deonici petlja Pećinci-petlja Šimanovci

PEĆINCI –

Na auto-putu E-70, deonica petlja Pećinci – petlja Šimanovci – danas do 10.00 časova do 25. avgusta radovi na kolovozu.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Šimanovci – Pećinci, a saobraćaj će se odvijati dvosmereno desnom kolovoznom trakom, saopštilo je JP „Putevi Srbije“.

radovi, na, putu, saobracaj, infrastruktura, asfaltiranje, 1

U toku su radovi na sanaciji oštećene mostovske ograde na Pančevačkom mostu, smer Pančevo – Beograd.

U zoni radova na mostu za saobraćaj zauzeta desna, a saobraćaj se odvija levom saobraćajnom trakom. Radnim danima i subotom radovi se izvode od 22.00 do 06.00č, a nedeljom od 07.00 do 17.00č. Planirani rok završetka je 24. avgusta.

Auto-put E-75, petlja “Aleksinački rudnici“ – petlja “Aleksinac“, do 4. septembra radovi na popravci kolovozne konstrukcije. U zoni radova za saobraćaj zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka iz smera Beograda prema Nišu. Saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

Mladenovac – Smederevska Palanka, Selters banja nadvožnjak (gradski deo) – do 25. avgusta od 07.00 do 17.00č, radovi na frezovanju i presvlačenju kolovoza (drž. put II A reda broj 147). U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Alternativni putni pravac državni put I B reda broj 25, Selters banja – nadvožnjak Drapšin.

Obilaznica oko Beograda, na mostu broj 15, (most preko Topčiderske reke) – od 11. avgusta od 07.00 do 17.00č, radovi na zameni oštećenih dilatacija, u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Planirani rok završetka 11. oktobar.

IZVOR:PUTEVI SRBIJE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*