OTVOREN NOVOSADSKI NOĆNI BAZAR

Član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević prisustvovao je otvaranju 25. „Novosadskog noćnog bazara“ koji se održava od 18.00 časova do ponoći na Ribljoj pijaci, a održavanje ove manifestacije sve vreme podržava Uprava za privredu Grada Novog Sada.

 

-Grad Novi sad je 2017. godine prepoznao ideju održavanja Noćnog bazara i podržao ovaj događaj i finansijski i organizaciono. Sada, kada se održava 25. put, vidi se koliko smo bili u pravu. Na jedinstvenom mestu, na Ribljoj pijaciovaj događaj je za kratko vreme privukao veliku pažnju i stekao simpatije Novosađana. Desetine hiljada posetilaca i stotine izlagača, za ove četiri godine, dokaz su da je ovo jedna od najboljih manifestacija ovog tipa u našem gradu. Veliki broj malih proizvođača, preduzetnika, zanatlija, dobio je mogućnost da se predstavi posetiocima i proda svoje proizvode, a pre svega, Noćni bazar je stvorio mogućnosti za neke nove saradnje i projekte. Drago mi je što je i Grad Novi Sad mogao da učestvuje i pomogne u tim novim projektima i da uspostavi još bolju saradnju sa lokalnim proizvođačima i preduzetnicima. Siguran sam da će ova manifestacija još dugo trajati, a Grad će sa zadovoljstvom biti podrška – rekao je Milorad Radojević.

 

Novosadski noćni bazar je manifestacija od turističkog i privrednog značaja za Grad Novi Sad, humanitarnog je, edukativnog, zabavnog i prodajnog karaktera. Na Bazaru se predstavljaju mali proizvođači iz cele Srbije, rukotvorci i dizajneri. Na prvom Bazaru je bilo 160 izlagača, a danas ih izlaže preko 300Procenjeno je da na svakom događaju bude između 3.500-4.000 posetilaca, a do sada je realizovano preko 40 humanitarnih akcija.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*