POČINJU PRIPREMNI RADOVI ZA „LEDENU ŠUMU“ U DUNAVSKOM PARKU

Foto: Klizalište Ledena šuma Foto: Fejsbuk (Klizalište Ledena šuma)

U ponedeljak, 11. novembra, u prostoru Dunavskog parka u Novom Sadu počeće pripremni radovi za održavanje četvrtepo redu manifestacije „Ledena šuma“ koja će ove sezone biti održana u periodu od 06. decembra do 19.januara, 2020. godine.

Priprema terena u Dunavskom parku izvodi se u skladu sa svim dozvolama kao i tehničkim i bezbednosnim procenama za zaštitu prirode pa će tako radovi u svojoj prvoj fazi obuhvatiti izgradnju izolacione platforme na kojoj će biti postavljena gotovo cela infrastruktura potrebna za održavanje ove manifestacije. Zbog pomenutih radova i bezbednosti građana,  moguće je povremeno zatvaranje delova pešačke staze u Dunavskom parku.

Foto: Klizalište Ledena šuma Foto: Fejsbuk (Klizalište Ledena šuma)

U sastavnoj ponudi „Ledene šume“ naći će se mnoštvo raznovrsnih, besplatnih kulturnih, umetničkih i edukativnih sadržaja koji će posetiocima manifestacije biti predstavljeni na centralnoj muzičko-scenskoj bini. Uz raznovrstan program, jedinstveni ambijent Dunavskog parka upotpuniće i praznična dekoracija i Snežni grad-zimski bazar koji je namenjen prezentaciji lokalnih zanatlija i umetnika kao i promociji vojvođanskih gastronomskih specijaliteta i zimskih delikatesa. Natkriveno centralno klizalište i njegova kružna staza će se i ove godine prostirati na površini od 1300 kvadratnih metara a u neposrednoj blizini biće pozicioniran i kafe namenjen posetiocima.

Tokom prošlogodišnjeg održavanja, „Ledena šuma“ je u Novom Sadu okupila gotovo četrdeset hiljada posetilaca a sadržajima i programom je afirmisano više od pedeset izvođača koji su se na neposredan i zanimljiv način predstavili novosadskoj publici.

Program manifestacije kao i informacije o svečanom otvaranju biće predstavljeni uskoro na zvaničnoj konferenciji za medije.

Za sve informacije u vezi sa tokom pripremnih radova kao i ovogodišnjem održavanju manifestacije stoji Vam na raspolaganju naša služba za pres i komunikacije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*