Pokazna vežba Žandarmerije u Kraljevu

Pripadnici kraljevačkog Odreda Žandarmerije koji su imali vežbu uspostavljanja narušenog javnog reda i mira uspešno su ispunili zadatak koji je pred njih postavljen i pokazali da država na Žandarmeriju može da se osloni, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Aleksandar Vulin je istakao da je kraljevački Odred Žandarmerije pokazao da kada dobije zadatak, taj zadatak i ispuni.

Pokazna vežba Žandarmerije u Kraljevu

„Imali smo vežbu koja je trebalo da nas upozna sa realnim sposobnostima naše Žandarmerije i Odreda u Kraljevu i sa velikim zadovoljstvom, govorim i u ime direktora policije, mogu da kažem da su u potpunosti ispunili svoj zadatak“, rekao je Vulin, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Ministar je precizirao da su pripadnici kraljevačkog odreda dobili uzbunu, da nisu znali gde idu i da su jedino znali da im je zadatak da uspostave narušeni javni red i mir.

Aleksandar Vulin: Država na Žandarmeriju može da se osloni,

„Došli su za manje vremena nego što im je rečeno, sa punom opremom i tehnikom, u potpunosti spremni da ispune svaki zadatak. U ovim teškim vremenima važno je znati da imamo na koga da se oslonimo – na Žandarmeriju svakako“, zaključio je Vulin.

 

 

IZVOR:RTS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*