„Praznična“ gužva na autoputu Miloš Veliki, formirana kolona od osam kilometara

Izvor: Tanjug/Zoran Žestić

Na autoputevima kroz Srbiju su velike gužve, pokazuje poslednji izveštaj Auto-moto savaza Srbije, a najveća gužva je na autoputu Miloš Veliki gde je, kod tunela Brđani formirana kolona dugačka 8 kilometara.

Prema poslednjim informacijama Auto-moto saveza Srbije na naplatnoj stanici Preljina zadržavanja su oko 150 minuta, objavljano je na Nova.rs.

„Auto-put E-763, od tunela Brđani do Preljine, u smeru ka Preljini zbog povećanog intenziteta saobraćaja formirana je kolona vozila od 8 km. U tunelu Brđani, u smeru ka Preljini, obustavljen je i saobraćaj zbog formirane kolone vozila koja preti da zatvori tunel“, navodi Auto-moto savez.

Jedan korisnik Tvitera podelio je snimak nepregledne kolone automobila na auto-putu Miloš Veliki i napisao da ispred tunela, koji je zatvoren, stoji više od 200 vozila, dok je čekanje naplatnoj rampi Čačak duže od 3 sata.

Naveo je da je kolona velika i kod Preljine, pa ranije isključenje sa auto-puta malo pomaže.

Prema podacima Auto-moto saveza, na naplatoj stanici Takovo, na naplati putarine, zadržavanja su oko 120 minuta.

Na naplati putarine na stanici Lajkovac trenutno nema zadržavanja, navodi se na sajtu Auto-mota saveza. Isto je stanje u na naplatnoj stanici Pojate.

Čekanja na graničnim prelazima za ulazak i izlazak iz zemlje su do sat vremena.

 

IZVOR:N1

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*