Radna vremena za državni praznik, u ponedeljak, 11. novembra

Фото: Tanjug (S. Gazdić ilustracija)

BEOGRAD: Na državni praznik – Dan primirja u Prvom svetskom ratu – u ponedeljak 11. novembra, pojedine ustanove i objekti imaće izmenjeno radno vreme, prodavnice i benzinske stanice će uglavnom raditi, a parkiranje se neće naplaćivati.

Foto: Tanjug (S. Gazdić ilustracija)

Širom Srbije dežuraće 75 pošta. Glavna pošta u Beogradu, u ul. Takovska 2, kao i pošte na graničnim prelazima i administrativnim prelazima radiće non-stop, osim pošte na graničnom prelazu Čukarka u Preševu, koja će raditi u periodu od 7 do 18.30 časova.

U Beogradu će, u periodu od 8 do 15 sati, raditi pošte u Savskoj 2, Glavnoj 8 (Zemun), Šumadijskom trgu 2a i u Pilota Mihaila Petrovića 8-12. Od 8 do 19 časova biće otvorena pošta u TC „Stadion Šoping Merkator“, dok će od 7 do 20 sati raditi ispostave u svim objektima „Univereksporta“, kao i po jedna pošta u Sremskoj Kamenici, Rumenki, Temerinu, Kaću, Bačkoj Palanci i Futogu.

Dežuraće i dve pošte u Pančevu – u Svetog Save 11 (od 8 do 15 časova) i Dositeja Obradovića 8K (od 8 do 12 sati), kao i jedna pošta u Vršcu, u Žarka Zrenjanina 15 (od 8 do 15 časova).

U Somboru će raditi i pošta u Dositeja Obradovića 12 (od 8 do 15 sati), a u Sremskoj Mitrovici ona u TC „Roda“ (od 8 do 19 časova).

Pošta u šabačkom TC „Roda“ biće otvorena od 8 do 14 časova.

U Subotici će pošta u TC „Mercator“ raditi od 8 do 20.30 sati, dok će u Kragujevcu do 20 časova biti otvorene poštanske ispostave u TC „Plaza“ i TC „Roda“. Dve pošte u Nišu radiće od 8 do 15 sati – u Ulici Vožda Karađorđa 13 i u Dimitrija Tucovića 26.

Po jedna pošta, u periodu od 8 do 15 časova, radiće u Boru (Đorđa Vajferta 1), Valjevu (Vuka Karadžića 5), Vranju (Kralja Stefana Prvovenčanog 49), Kraljevu, (Cara Lazara 37), Novom Pazaru, Kruševcu (Nemanjina 2), Leskovcu (Svetozara Markovića 1), Smederevu (Karađorđeva 10), Užicu (Obilićeva 2), Čačku (Gradsko šetalište 28), kao i u Zaječaru, Jagodini, Paraćinu, Kikindi, Prijepolju, Zlatiboru Požarevacu, Prokuplju, Loznici i Aranđelovcu.

Benzinske stanice na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji grada Beograda radiće non-stop, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6 do 20 sati.

Bioskopi u Beogradu u ponedeljak će imati dodatne prepodnevne projekcije, uglavnom animiranih filmova.

IZVOR:DNEVNIK

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*