AMSS: Pojačan saobraćaj na svim frekventnijim putnim pravcima

Фото: Tanjug/D.Goll, arhiva

BEOGRAD: Očekivano, kraj radne nedelje i početak produženog vikenda donosi pojačan intezitet saobraćaja na svim frekventnijim putnim pravcima, pa AMS S upozorava da usporenu vožnju treba očekivati na auto-putu kroz Beograd, u smeru ka Nišu, ali i u smeru ka Šidu, gde se u zoni aerodroma Nikola Tesla dogodila saobraćajna nezgoda.

Foto: Tanjug/D.Goll, arhiva

Na pojačan saobraćaj treba računati i na Obrenovačkom putu ka auto-putu Miloš Veliki, zatim na Obilaznici oko Beograda, u zoni tunela Straževica ka Bubanj potoku, a slična situacija očekuje vozače i na Ibarskoj magistrali, 1km pre skretanja za Lazarevac iz pravca Beograda, gde se vozila usled nezgode naizmenično propuštaju.

Prema informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a tako je i na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Iz Uprave granične policije upozoravaju na duža zadržavanja na teretnim terminalima, pa tako teretna vozila na Horgošu čekau 120 minuta, koliko se čeka i na prelazu Sremska Rača, dok se na Kelebiji čeka 300 minuta.

IZVOR:DNEVNIK

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*