Realno super ponuda Sberbank keš i kredita za refinansiranje

Iskren, partnerski i profesionalni odnos jedan je osnovnih parametara prilikom odabira banke. Prateći potrebe i želje svojih klijenata, Sberbank se potrudila da kreira realno super ponudu i svima ulepša i olakša predstojeću jesen. Ukoliko želite da negde otputujete, obradujete sebe novim automobilom, renovirate kuhinju ili refinansirate postojeće obaveze Sberbank realno super ponuda keš i kredita za refinansiranja je pravo rešenje za vas.

“Sberbank Srbija se i ove jeseni potrudila da svojim klijentima obezbedi priliku da brzo, jednostavno i uz odlične uslove dođu do neophodnih novčanih sredstava ili da refinansiraju svoje postojeće obaveze. Maksimalan iznos kredita za koji mogu podneti zahtev je 3.000.000 dinara, uz rok otplate do 95 meseci, a svim klijentima koji podnesu zahtev online neće biti naplaćeni troškovi obrade.” – izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka sektora za razvoj proizvoda.

Ponuda za Sberbank SUPER keš kredit trajaće do 29. novembra 2019. godine. Reprezentativni primer i više informacija pogledajte na veb sajtu banke www.sberbank.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*