Urucena priznanja na Izlozbi SJAJ

Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva, na kojoj nastupa 50 izlagača iz šest zemalja, održava se još sutra do 16 časova na Novosadskom sajmu.

 

Najuspešnijima na ocenjivanju kvaliteta danas su uručena priznanja.

 

Šabačka firma Silver Glou je dobitnik Velikog šampionskog pehara Novosadskog sajma 24. međunarodne izložbe zlatarstva i časovničarstva „Sjaj“. Priznanje su poneli za vrlo visok kvalitet eksponata – kolekciju „World”, prsten „Krila anđela“ i kolekcije: „Life“, „Baterfly“ i „Lady Di“.

 

Pehar Novosadskog sajma pripao je Zlatarstvu Valjevo za kvalitet ocenjenih eksponata – ogrlicu „Maša“ i kolekcije „Ana“ i „Alina“.

 

Diplomom sa posebnim priznanjem nagrađeni su ručni graver Radiša Minić iz Kragujevca za vrhunsko majstorstvo u ručnoj gravuri i WOG Zlatarstvo u Valjevu za dugogodišnju saradnju sa Novosadskim  sajmom.

 

Uručene su i Velike zlatne medalje – Zlatari Bačanin, Novi Sad, Zlatari Atina, beogradskom Tim Bestu, kraljevčaninu Goranu Ristoviću Pokimici, novosadskoj Zlatari Jovišić, Zlatari Majetić u Surčinu, Zlatari Jovan, Vlasotince i graveru Radiši Miniću.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*