Vučević: Od srede vakcinacija i u tržnom centru Promenada

NOVI SAD –

Od srede od 10 časova krećemo sa vakcinacijom u tržnim centru Promenada,objavio je gradonačelnik Novog Sada Milioš Vučević na svom Instagram profilu.

“ Brendiraćemo i jedan autobus „GSP“ da se krećemo po gradu i vakcinišemo što više građana, naravno, vodićemo računa i o malim opštinama u okruženju”, navodi Vučević.

vucevic

RTV (Jaroslav Pap)

„Procenat vakcinisanih u gradu je sada na oko 40 odsto, ali to nije dovoljno, broj je mali posebno u ranjivoj populaciji od 50 do 59 godina, i tu nisam zadovoljan postignutim, ističe gradonačelnik I dodaje “Prosto mi je neverovatno da uprkos apelu lekara, koji su na izmaku snage, uprkos tome što znamo koliko nas vakcina štiti, mi se i dalje ne vakcinišemo u potrebnom broju”.

Stranci dolaze da se zaštite, a mi ignorišemo spas za sopstveno zdravlje! Hajde da damo sebi drugu šansu! Imamo sve – i vakcine, i stručnjake i plan i želju da ubrzamo vakcinaciju i tako konačno uđemo u mirniju fazu. Čeka nas naše divno novosadsko leto, hajde da ne dozvolimo kovidu da ga ponovo pokvari, poručuje gradonačelnik Miloš Vučević.

Tagovi

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*