Vučić nenajavljeno obišao radove na autoputu Surčin-Obrenovac: Po ovako hladnom vremenu, čestitam radnicima (FOTO)

Foto Instagram/ buducnostsrbijeav

Radnici iz Čacka vredno privode posao kraju. Čestitam i hvala!, objavio je predsednik

Foto Instagram/ buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, prilikom nenajavljenog obilaska gradilišta autoputa Surčin-Obrenovac, izjavio da je video mnogo vrednih radnika iz Čačka i Lebana koji po hladnom vremenu rade veliki posao za sve građane Srbije i zemlju.

 

Predsednik je objavio fotografiju sa radnicima na svom Instagram profilu.

 

„Radnici iz Čačka vredno privode posao kraju. Čestitam i hvala!“, objavio je Vučić na Instagramu, uz fotografiju sa radnicima

„Ljudi su fantastični, po hladnom vremenu. Čestitam im, rade veliki posao za sve nas i našu zemlju. Hvala im na borbenosti, čestitam svim građanima Srbije. Za četiri dana (otvaramo) Surčin-Obrenovac, auto-put otvaramo Beograd-Čačak za sat vremena (puta), ono što smo sanjali decenijama. Čestitam i živela Srbija“, rekao je Vučić u video-snimku, objavljenom na njegovom Instargram nalogu „budućnostsrbijeav“.

On je dodao da je mnogo srećan što se radovi privode kraju.

Vučić je nenajavljeno obišao gradilište na autoputu Surčin-Obrenovac i okačio na Instagramu dve fotografije s radnicima.

„Bravo za marljive radnike iz Lebana! I subotom na terenu, u borbi za bolju Srbiju!“, napisao je predsednik Vučić.

Predsednik Srbije će sutra prisustvovati svečanom obeležavanju početka radova na izgradnji auto-puta E-761, deonica Pojate – Preljina, na Moravskom koridoru.

Foto Instagram/ buducnostsrbijeav

IZVOR:NOVOSTI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*