Za praznike dežurno 76 pošta širom Srbije

LOGO
BEOGRAD –

Pošte Srbije objavile su spisak 76 pošta koje će biti dežurne za praznik Dan državnosti, a kako se navodi, bez prekida, non-stop, radiće Glavna pošta u Beogradu, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima, izuzev pošte na graničnom prelazu Čukarka, koja će raditi do 18.30 sati.

U Novom Sadu svih dana praznika će raditi pošte u „Univerexport” objektima, dok će pošta u TC „Merkator“ raditi dva dana praznika, a u nedelju neće.

LOGO

Dežuraće i šest pošta u „Univerexport“ objektima u Sremskoj Kamenici, Rumenki, Temerinu, Kaću i Futogu sva tri dana praznika, pošta u Bačkoj Palanci neće raditi samo 16. februara.

U Beogradu će tokom tri praznična dana (subota 15. februar, nedelja i ponedeljak, 17. februar), raditi pošta u Savskoj 2 od 8 do 15 časova a pošte na Šumadijskom trgu, u ulici Pilota Mihajla Petrovića, i u Glavnoj 8 u Zemunu, radiće 15. i 17. februara od 8 do 15 časova, a u nedelju 16. februara neće raditi.

Poslovnice Pošte će raditi i u beogradskim tržnim centrima „Big fashion“, „Immo Outlet Centru“, „Rajićeva Shopping Center“ i Univerexport – do 19 i 20 sati.

Do 19 sati tokom dva dana praznika, a skraćeno u nedelju do 15 i 16 sati radiće pošte u tržnim centrima „Stadion šoping centar“, „Novi Merkator“ i „Shoppi Retail Park“.

Tokom praznika radiće dve pošte u Kragujevcu u tržnom centru „Plaza“ do 20 sati, a u „Rodi“ pošta će u nedelju raditi do 15 sati.

Dežurnih pošti za praznike biće u Nišu, Somboru, u tržnim centrima Roda u Sremskoj Mitrovici i Šapcu, kao i Merkatoru u Subotici, a dežuraće i pošte na Kopaoniku i Zlatiboru.

U subotu i ponedeljak, 15. i 17. februara, dežuraće i dva pošte u Univerexport objektima u Zrenjaninu, dve u Pančevu, i po jedna pošta u Jagodini, Paraćinu, Kikindi, Aranđelovcu, Kraljevu, Novom Pazaru, Kruševcu, Leskovcu, Vršcu, Pirotu, Požarevcu, Prokuplju, Smederevu, Užicu, Prijepolju, Čačku, Loznici, Somboru, Nišu, Subotici, Boru, Valjevu, Vranju i Zaječaru.

Sve ove pošte neće raditi u nedelju 16. februara, saopštila je Pošta.

IZVOR:RTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*