NAJGLEDANIJA REGIONALNA BALKAN TELEVIZIJA ZA DVE GODINE RADA PREKO TRI MILIONA PREGLEDA

Balkan TV kanal donosi raznovrsne informacije i sadržaje kroz veliki broj emisija u vlastitoj produkciji. Navodimo neke od njih.

“Balkansko prepodne” je jutarnji program koji se emituje od ponedjeljka do petka u terminu od 8 do 11 časova. Uživo iz studija u Novom Sadu, donose najvažnije priče i razgovore sa najaktuelnijim gostima. Najzanimljivije novinske naslove komentarišu gosti. O svim značajnim događajima informišu reporteri uživo, sa lica mjesta.

“Meridijani” su putopisna emisija o zanimljivim istorijskim, egzotičnim, dalekim i nedostižnim mjestima. Priče o ljudima i njihovim kulturama, tradiciji, ishrani i životu.

Emisija “Naš gost” “ Balkanska Reč“  je talk-show emisija sa jednim ili više gostiju u čijem središtu su priče o životu, o onome šta nam se dešava i šta nas okružuje – od zdravlja i kulture do politike. Svakog ponedjeljka, utorka,  četvrtka i petka u premijernom terminu.

“A šta sad”  “ Razgovori o Zdravlju „emisija je posvećena temama o kojima se malo govori, gotovo ništa ne zna ili se zna pogrešna informacija. Razgovor sa gostima u studiju i telefonskim uključenjima na teme alkoholizma, narkomanije, porodičnog nasilja, preventive zdravlja i slično.

“Balkanski dnevnik” je centralno informativna emisija obuhvata glavne teme i događaje dana, reportaže sa lica mesta, uz pomoć najsavremenije digitalne tehnologije, analize iz svih uglova i sa svih strana, komentare i goste u studiju. Svakim danom najnovije vesti  u 10.00, 12:00, Vojvođanske Vesti u 14:00 Balkanski Dnevnik od   07:30, 16.30, 19.00 , 22.00 , 01:00   04.00 časa.

Na Balkan TV kanalu još možete gledati: “Ritam mladih”,  “Kalendar”, “Multi arhiv”, “Stari zanati”, „Kuvajmo zajedno“, “Hedonist” i druge emisije.

Više informacija o programu Balkan TV kanala možete pogledati na www.balkantv.rs

Balkan TV kanal je dostupan korisnicima usluge na kablovskoj mreži, mi emitujemo program 24 h

U slučaju da ne vidite novi TV kanal predlažemo da preskenirate svoje risivere/televizore.

Vaša Balkan Televizija, Hvala Vam na poverenju !

www.balkantv.rs/uzivo

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*