Andrej Vučić podnosi krivične prijave zbog Jovanjice

Фото: Youtube Printscreen

BEOGRAD: Brat predsednika Srbije Andrej Vučić podneće krivične prijave protiv Dragana Đilasa, Miroslava Aleksića i svih ostalih zbog lažnih tvrdnji da ga je vlasnik organske farme „Jovanjica“, Predrag Koluvija, zvao prilikom hapšenja zbog proizvodnje marihuane.

                 Foto: Youtube Printscreen

Prema pisanju Informera, Andrej Vučić će zatražiti od policije da sa operaterom mobilne telefonije, na osnovu listinga svih dolaznih i odlaznih poziva sa njegovog telefona na dan hapšenja Koluvije, ali i poziva realizovanih u prethodnom periodu, utvrdi da se nikada nije čuo sa vlasnikom „Jovanjice“.

List prenosi da će Andrej Vučić uskoro podneti krivične prijave protiv Dragana Đilasa, Aleksića i svih ostalih koji, kako se navodi, lažu da ima veze sa Jovanjicom, jer se nikad u životu nije čuo sa Predragom Koluvijom.

Potpredsednik Narodne stranke Vuka Jeremića Miroslav Aleksić izjavio je ranije danas da ima „pouzdane informacije“ iz policije da je vlasnik organske farme „Jovanjica“ Predrag Koluvija prilikom hapšenja prvi poziv uputio bratu predsednika Srbije, kao i da je jedan od čestih kontakata u imeniku Koluvije, osim Andreja Vučića i ministar policije Nebojša Stefanović.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, odbacio je kao „apsolutnu laž“ Aleksićeve tvrdnje da je bilo ko iz države imao veze sa kriminalom na poljoprivrednom dobru „Jovanjica“ u Staroj Pazovi, gde je nedavno otkrivena plantaža marihuane, a više ljudi uhapšeno i poručio da je država ozbiljna u borbi protiv trgovine drogom.

IZVOR:DNEVNIK

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*